ЧЕМПІОНАТ З ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ІГОР

2020-12-09

З 9 листопада по 9 грудня Новгородківський район взяв участь у заочному Асинхронному Кубку з інтелектуальних ігор «Що? Де? Коли?», «Брейн-ринг» та «Ерудит-квартет».

У першому етапі Чеміонату взяло участь 13 команд району. Усі питання ігор були цікавими, оригінальним, різносторонніми, але і достатньо складними, адже охоплювали дуже багато дисциплін. Це і українська мова та література, і географія, і історія, і біологія, і мистецтво та інші. Проте такі змагання вимагають від учасників не лише глибоких знань, а й кмітливості, неординарного мислення, тому що іноді питання мали просто парадоксальні відповіді.

Присуджувалися місця окремо для команд старшої і молодшої вікових категорій. Отже, перше місце у старшій віковій категорії зайняла команда «Лідер» Петрокорбівської філії. Друге місце – команда «Міцні горішки» Верблюзького НВК. Перше місце у молодшій віковій категорії зайняла команда «Скіф» Новоандріївської філії. Друге місце – команди «Смарт» та «Юніор» Новгородківського НВК. І третє місце – команда «Інтелектуали» Новгородківського НВК ім. П. Козуля.

У другому етапі Чемпіонату взяло участь 14 команд району. Цей етап був складнішим, тому що передбачав участь команд у двох іграх «Брейн-ринг» та «Ерудит-квартет».

За результатами гри «Брейн-ринг» місця розподілилися таким чином. Старша група: І місце – команди «Міцні горішки» Верблюзького НВК та «Смарт» Новгородківського НВК. ІІ місце – команда «Лідер» Петрокорбівської філії. Молодша група: І місце – «Ерудит» Верблюзького НВК. ІІ місце – команда «Гомо сапієнс» Вершино-Кам'янської філії. ІІІ місце – «Юніор» Новгородківського НВК.

Результати гри «Ерудит-квартет». Старша група: І місце – команда «Лідер» Петрокорбівської філії. ІІ місце – команда «Смарт» Новгородківського НВК. ІІІ місце – команда «Міцні горішки» Верблюзького НВК. Молодша група: І місце – команда «Розумійки» Новгородківського НВК ім. П. Козуля. ІІ місце – команда «Юніор» Новгородківського НВК. ІІІ місце – команда «Мандаринки Білозернівськогої філії.

Вітаємо переможців та усіх учасників Чемпіонату. Бажаємо творчого натхнення та ще більше перемог.

Кiлькiсть переглядiв: 208

Коментарi