З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ, УКРАЇНО!

2017-08-23

Напередодні святкування 26-річчя незалежності України та дня державного Прапора України, педагогічним колективом Новгородківського будинку дитячої та юнацької творчості було заплановано і проведено низку цікавих пізнавальних заходів для вихованців .

23 серпня було влаштовано святкове дійство, присвячене цим видатним датам. Програма свята включала в себе різноманітні забави.

Це і конкурс малюнків на тему «Нема на світі України, Немає другого Дніпра…», конкурс на кращу пісню про Україну «Бринить-співає наша мова, чарує, тішить і п'янить.», і пізнавальна вікторина «Як добре я знайомий з державними символами України», у якій діти проявили гарну обізнаність, історичний екскурс на тему: «На шляху до Незалежності України», та конкурс на краще читання віршів про Україну.

Наприкінці свята дітлахам було запропоновано долучитися до створення плакату, присвяченого дню Незалежності України. Ідея була сприйнята на ура! Усі без винятку з великим задоволенням приступили до роботи. За допомогою фарб і своїх долоньок дітки створили синьо-блакитне сонечко!

Кiлькiсть переглядiв: 167

Коментарi