• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ОБЛАСНИЙ ЧЕМПІОНАТ КЛУБУ ВЕСЕЛИХ ТА КМІТЛИВИХ

ОБЛАСНИЙ ЧЕМПІОНАТ КЛУБУ ВЕСЕЛИХ ТА КМІТЛИВИХ

2017-11-10

10 листопада у місті Кропивницькому відбувся І тур обласного чемпіонату шкільних команд клубів веселих та найкмітливіших сезону 2017/2018 навчального року. На чемпіонат прибуло 14 команд з усієї області, в тому числі і команда Новгородківського будинку дитячої та юнацької творчості. До складу нашої команди ввійшли учні 10-Б класу Новгородківського навчально-виховного комплексу. Це Печена Аліна, Кудіна Яна, Іваник Андрій, Макаренко Дмитро, Бондаренко Сергій, Трикула Владислав, Бортник Владислав.

І тур складався із двох конкурсів. Перший – це гумористично-естрадне дійство на тему «Епоха Античності», другий – розминка на довільну тематику. Після другого конкурсу кожен член журі мав обрати собі по 2 команди, для яких він буде тренером до кінця чемпіонату. Із чотирнадцяти команд – шість не пройшли цей відбірний етап.

Проте нашої команди це не стосується. За креативність і неординарність в розкритті теми Античності ми пройшли у ІІ тур – півфінал чемпіонату. Із чотирьох суддів нас обрало три тренера. За правилами, якщо команду обирає декілька тренерів, учасники повинні вибрати одного. І вибір команди впав на ведучого ранкового шоу на одному із телеканалів міста Кропивницького «Ранкова кава» – Дмитра Кренделя. Півфінал відбудеться в лютому 2018 року, тож у Дмитра і нашої команди є час успішно підготуватися і виступити, щоб потрапити у фінал.

Анна Палій – культорганізатор БДЮТ

/Files/images/vdkrittya_yalinki/viber image.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 192

Коментарi