БДЮТ СКЛИКАЄ ДРУЗІВ

2017-09-18

18 вересня 2017 року в Новгородківському будинку дитячої та юнацької творчості урочисто стартував новий навчальний рік. Ознаменував цю подію святковий захід – день відкритих дверей «Вересневі зустрічі». Школярі, які завітали на свято, мали змогу поспілкуватися з викладацьким складом закладу, відвідати їхні творчі майстерні, переглянути виставки робіт, аби й собі знайти натхнення для творчості.

А от найбільш яскравим епізодом зустрічі стало святкова програма, влаштована для молодших школярів. Всі вони без винятку брали активну участь у різноманітних забавах. Особливо цікавими для дітей стали танцювальні ігри. Учасникам заходу дуже сподобалася концертна програма, підготовлена вихованцями вокального гуртка та гуртка юних декламаторів. Приємно сказати, що активну участь брали не лише гуртківці БДЮТ, а й члени районного парламенту дітей: Дукай Катерина, Глінкіна Катерина, Григоренко Олена та Євгеній.

Варто відзначити, що напередодні свята працівники БДЮТу виготовили голуба миру, на яких наші маленькі вихованці поставили свої підписи на заклик «Ми за мир». В кінці святкової програми цього голуба було відпущено в небо.

Після цього всі бажаючі пішли на екскурсію по творчим майстерням і подивитися, чим же ж займаються у нашому БДЮтику.

Сподіватимемося, що тепер учнів, бажаючих стати нашими вихованцями, побільшає, а вдалий початок навчального року подарує натхнення в творчості та плідної співпраці всім: і керівникам гуртків, і вихованцям, і зацікавленим батькам.

Анна Палій – культорганізатор БДЮТ

Наш улюблений БДЮТик!

Сьогодні у нас свято –

День відкритих дверей!

Зібралось тут школярів багато

І вчителів, які будуть навчати дітей:

Шити, вишивати,

Класні іграшки моделювати,

А кого цікавить бісер чи малювання

І для вас знайдуться вподобання!

Співати, декламувати

Ще й парламентом керувати –

Цього вас теж будуть навчати.

А ще – вивчати рідний край

В шкільний музей ти завітай.

Займатись наукою – треба до МАН.

Туризм, студія « Пектораль» – ні це не обман!

Та й взагалі, в рідному БЮТику

Дуже цікаво,

Тому що таланту дають повне право!

Ляшенко Владислав

Кiлькiсть переглядiв: 189

Коментарi