• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • РОЗПОЧАВСЯ НАВЧАЛЬНИЙ РІК В МАЛІЙ АКАДЕМІЇ НАУК

РОЗПОЧАВСЯ НАВЧАЛЬНИЙ РІК В МАЛІЙ АКАДЕМІЇ НАУК

2017-09-16

Для дітей, які хочуть свої знання і уміння присвятити служінню науці, новий 2017-2018 навчальний рік розпочався у Центральноукраїнському національному технічному університеті. По приїзді діти відразу ніби потрапили до чудо-країни, де літають дрони, крокують і їздять роботи, працює інша диво-техніка. Такою виставкою винаходів зустріли юних науковців їх старші колеги із вузів. Захопленню і здивування не було меж.

Далі після пленарного засідання учні та педагоги працювали по секція, які вели наукові керівники вищих навчальних закладів м. Кропивницького.

В цьому навчальному році Мала академія розширила напрямки наукових досліджень із 41 до 59 секцій, щоб задовольнити всі бажання своїх учнів.

Так, як 16 вересня Кропивницький відзначав день міста, то юні науковці закладів району разом із своїми педагогами побувати ще й на святкових заходах, які проходили по вулиці Дворцовій. Захоплені були хореографічними композиціями всесвітньовідомого танцювального колективу «Пролісок», послухали музичні твори міських колективів, та найбільш приємно було послухати Каріну Гоц, випускницю нашого БДЮТ – в минулому солістку вокально-хореографічного колективу «Веснянки».

Навчальний день для учнів-членів МАН і їх вчителів був досить плідним та насиченим і в плані науково-пізнавальному, і мистецькому. Так, це був гарний старт навчального року, в якому взяли активну участь вихованці майже всіх навчальних закладів району.

Ляшенко М. І. – керівник районної філії Кіровоградського відділення МАН України

/Files/images/osvtyani_2017/P70916-121914.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 167

Коментарi